Συνέντευξη Τύπου των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Φωκίδας 2023 – 2024 (25 Απριλίου 2024, Ευπάλιο)

Στο Ευπάλιο πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου των δύο φιναλίστ του κυπέλλου της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ‹Κωνσταντίνος Πουρνάρας»για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Την ομάδα του Φωκικού Α.Σ εκπροσώπησαν ο προπονητής της κ. Μανέτας Αχιλλέας, ο ποδοσφαιριστής Μπούρδης Παρασκευάς, ο γενικός αρχηγός κ. Μπιλέρης Νικόλαος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Λαγγουράνης Αντώνης.

Για την ομάδα του Απόλλων Ευπαλίου TihioRace το παρών έδωσαν ο προπονητής της ομάδας κ. Φλέγγας Χρήστος, ο ποδοσφαιριστής Γεωργουσόπουλος Σταύρος, ο γενικός αρχηγός κ.Ζέρβας Θεόδωρος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Τσιούστας Κώστας.

Ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα «Δωρικον» για την φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ευχόμαστε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και κερδισμένο να βγει το ποδόσφαιρο του νομού μας.

Επίσης, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Άμφισσας για να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών αλλά και να δώσουμε χαρά στους συνανθρώπους μας για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα μέσα από την δράση του Δήμου Δελφών για την συγκομιδή προϊόντων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ το fokida sports που για ακόμη μία φορά ήταν δίπλα σε διοργάνωση της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ!

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας