«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και όπου βγει», ο Θοδωρής Παπαχρήστος μίλησε στο κρητικό Grandsport.gr

Για το παιχνίδι με τον Αλμυρό στο Γάζι μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο προπονητής του Απόλλωνα Ευπαλίου Θοδωρής Παπαχρήστος.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του χαρακτηρίζοντας το σαν πρόκληση για το σωματείο. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν έχει να χάσει τίποτα από την επικείμενη αναμέτρηση και θα αγωνιστούν άπαντες για την εμπειρία και για το νομό τους.

Τέλος αναφέρθηκε στα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει το σωματείο, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς το παιχνίδι με τον Αλμυρό. Είναι ένα παιχνίδι που δεν το περιμέναμε όταν ξεκινήσαμε την διαδικασία του κυπέλλου Ελλάδας. Δεν είχαμε στο πλάνο μας ένα τόσο μεγάλο και μακρινό ταξίδι.

Εμείς θα έρθουμε στην Κρήτη για την εμπειρία, για να εκπροσωπήσουμε το νομό μας και το χωριό μας. Θα παλέψουμε για μια καλή παρουσία. Έχουμε κάποια προβλήματα απουσιών αφού τρεις παίκτες δεν μπορούν να προσφέρουν και για εμάς είναι σημαντικά γιατί έχουμε μικρό ρόστερ και δεν μπορούμε να τα καλύψουμε. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και όπου βγει».

Πηγή: www.grandsport.gr