Το 25ο Ράλι «24 Ώρες Ελλάδα» (Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων) σε Δωρίδα – Φωκίδα, με την υποστήριξη του Tihio Race, 22 Οκτωβρίου 2022

Μόλις δύο ημέρες έμειναν για την εκκίνηση του 25ου Ράλι «24 Ώρες Ελλάδα» που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην Κόρινθο, το Σάββατο 22/10, στις 10.00 και ο αγώνας θα είναι χωρισμένος σε 4 σκέλη, όπου οι οδηγοί θα πρέπει να περάσουν σε συγκεκριμένο χρόνο. Οι οδηγοί θα κατευθυνθούν προς την Βυτίνα, από εκεί στην Πάτρα και περνώντας από το παλιό οδικό δίκτυο θα φτάσουν στο Γαλαξείδι.

Τέλος, μετά από την απαραίτητη ξεκούραση, θα οδηγήσουν το τελευταίο σκέλος καταλήγοντας στην Αθήνα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από μια τέτοια διοργάνωση.

Μετά τη στάση των οδηγών στην Πάτρα, η διαδρομή διασχίζει τη Δωρίδα, περνώντας από το χωριό Τείχιο, όπου θα υπάρχει σταθμός που θα έχει οργανώσει η ομάδα του Tihio Race για μια σύντομη στάση πριν συνεχίσουν την πορεία τους προς το Γαλαξείδι.

Στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, οι οδηγοί μετά από έναν επίπονο αγώνα 24 ωρών θα τερματίσουν κάτω από τον Βράχο της Ακρόπολης.

Η ομάδα του Tihio Race θα είμαστε εκεί για τους υποδεχθούμε.

Καλή επιτυχία σε όλους τους οδηγούς και τους συνοδηγούς στην μοναδική αυτή εμπειρία.

Καλό δρόμο!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου για περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές και τα αποτελέσματα, στο www.sisa.gr.

Tihio Race