Απόλλων: Πρωταθλητής Χειμώνα, προσηλωμένος στην ουσία…

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος 2022/2023 «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες» της ΕΠΣ Φωκίδος με τον Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race να παίρνει τον άτυπο τίτλο του «Πρωταθλητή χειμώνα». Η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση με 25 βαθμούς έχοντας 8 νίκες και μια ισοπαλία, πετυχαίνοντας 39 γκολ και έχοντας δεχτεί 4. Πραγματικά γκολ για τον Απόλλωνα λογίζονται ουσιαστικά τα 36 μιας και η νίκη με 3 – 0 επί του Διαγόρα ορίστηκε στα «χαρτιά» αφού η ομάδα της Πολυδρόσου δεν συμμετέχει στο Πρωτάθλημα.

Τα 36 γκολ της ομάδας μας πέτυχαν -με πρώτο στη σχετική λίστα τον Γιώργο Φλέγγα- οι εξής:

ΦΛΕΓΓΑΣ 6
ΣΙΑΛΜΑΣ 5
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ 5
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ 3
ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ 3
ΦΟΥΣΕΚΗΣ 3
ΖΕΚΑΣ 3
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 3
ΚΑΤΣΙΚΑΣ 2
ΘΕΟΧΑΡΗΣ 1
ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ 1
ΚΑΖΑΝΑΣ 1

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στον προπονητή μας και σε όλο το τεχνικό επιτελείο για την έως τώρα προσπάθεια, που κράτησαν την ομάδα ψηλά, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε… ελέω τραυματισμών .

Μένουμε προσηλωμένοι στην ουσία που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη του Απόλλωνα σε Πρωταθλητή Φωκίδας και τη φετινή χρονιά!

Οι υποχρεώσεις της ομάδας μας συνεχίζονται με τους αγώνες του Κυπέλλου, αφού το Πρωτάθλημα διακόπτεται για ένα μήνα, με ημερομηνία έναρξης του δεύτερου γύρου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023.